Η εταιρία μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2005 στη Αθήνα από ειδική ομάδα μηχανικών υπολογιστών, με σκοπό την ανάπτυξη συστημάτων και λύσεων για την οργάνωση επιχειρήσεων καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την επισκευή – εγκατάσταση υπολογιστών, περιφερειακών και δικτυακών συστημάτων.

Η στελέχωση της εταιρείας από έμπειρους επαγγελματίες εξειδικευμένους στις νέες τεχνολογίες και τις υψηλές απαιτήσεις του σήμερα , οδήγησαν την εταιρεία σε μια συνεχιζόμενη ως σήμερα ανοδική πορεία. .
Η ανάληψη οποιουδήποτε έργου γίνεται πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη τα δεδομένα της αγοράς, έτσι όπως διαμορφώνονται ανά περιόδους. Για το λόγω αυτό παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα και προσδιορίζουμε τις προδιαγραφές του απαιτούμενου εξοπλισμού. Η σχεδίαση – ανάπτυξη του λογισμικού και η εγκατάσταση των μηχανημάτων γίνεται πάντοτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.
Η εταιρία μας έχει αναπτύξει συνεργασίες σχεδόν με όλες τις μεγάλες εταιρείες πληροφορικής. ( HP , Toshiba, Acer , Level One κλπ ) και μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη λύση ( προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση) για κάθε πελάτη προσαρμοσμένη στις ανάγκες του και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές .
Με την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε επισκευές και να παρέχουμε ανταλλακτικά μηχανήματα των παρακάτω εταιριών :
Hewlett Packard ( Εκτυπωτές , Πολυμηχανήματα , Scanner, Plotter, Notebook, PC, Server) , ΟΚΙ ( Dot matrix, Laser, Πολυμηχανήματα ) Epson      ( Εκτυπωτές πολυμηχανήματα ) , Cannon ( Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα ) Lexmark ( Εκτυπωτές, Πολυμηχανήματα ).
Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ( BackUp) στην ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένους δίσκους ηλεκτρονικών υπολογιστών, εγκαταστάσεις και παραμετροποίηση δικτύων ( δομημένη καλωδίωση , ασύρματα δίκτυα , VPN κλπ), εγκατάσταση και παραμετροποίηση Server.

X